מאמרים - מתכונים ואוכל

אוכל ומוצרים אחרים

מאפה עוף ופטריות


מצרכים :

ü     חבילת מלוואח קפוא או בצק עלים (לשומרים על המשקל אפשר להשתמש בבצק פילו)
ü     500 גרם חזה עוף פרוס לחתיכות קטנות
ü     1 בצל גדול
ü     פטריות טריות חתוכות
ü     אבקת מרק עוף
ü     אבקת מרק בצל ופטריות
ü     ביצה
ü     שומשום


הכנה :

חותכים את הבצל ומטגנים בשמן זית , לאחר שהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את הפטריות , כעבור 5 דקות מוסיפים את העוף ומתבלים באבקת מרק עוף , פטריות או בצל ומלח פלפל עפ"י הטעם. מטגנים היטב עד שכל חלקי העוף עשויים.
מפשירים את המלוואח וחוצים אותו ל-2 . מקפלים אותו כך שהחלק הישר (היכן שחצינו) מהודק וממלאים אותו בתערובת שהכנו קודם ומהדקים את החל העגול.
מורחים ביצה ומפזרים שומשום מל המאפים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, אופים כ 20 דק' עד שהמאפה מזהיב ומגישים חם.


Free SEO Tools

Bingo Lotto